Zuivere kwaliteit producten - Gratis levering vanaf € 25,- - Verzending binnen 1 dag - 24/7 webshop

Vitamine B12

19,95

Vitamine B12 helpt bij vermoeidheid, is goed voor het geheugen en het concentratievermogen, ondersteunt de opbouw van zenuwcellen en de aanmaak van rode bloedlichaampjes, draagt bij tot een normale psychologische functie en ondersteunt het immuunsysteem.

Op voorraad

Beschrijving

Vitamine B12 Methylcobalamine 3000 mcg
Vitamine B12 Methylcobalamine van Nutrivian bevat per zuigtablet 3 mg vitamine B12 in de biologisch actieve vorm methylcobalamine. Deze vorm hoeft niet meer in het lichaam omgezet te worden en is direct werkzaam.
Vitamine B12 helpt bij vermoeidheid, is goed voor het geheugen en het concentratievermogen, ondersteunt de opbouw van zenuwcellen en de aanmaak van rode bloedlichaampjes, draagt bij tot een normale psychologische functie en ondersteunt het immuunsysteem.

Vitamine B12 is vooral te vinden in dierlijke producten zoals vlees, vis en eieren. Ouderen, sporters, mensen met vermoeidheid, vegetariërs en veganisten hebben vaak baat bij vitamine B12. Veel voedingssupplementen bevatten vitamine B12 in de vorm van cyanocobalamine of hydroxycobalamine. Het nadeel van deze vormen is dat deze in het lichaam nog omgezet moeten worden in de actieve vorm. Deze omzetting is bij veel mensen verstoord door het ontbreken van de zogenoemde intrinsieke factor. Ook de opname van vitamine B12 kan soms verstoord zijn. Bijvoorbeeld door te weinig aanmaak van maagzuur en spijsverteringsenzymen, of door een verstoorde darmflora.

Nutrivian vitamine B12 bevat vitamine B12 als methylcobalamine in een zuigtablet, waardoor de omzetting in de actieve vorm niet meer nodig en de opname plaats vindt in het mondslijmvlies.

Vitamine B12 kan uitstekend worden gecombineerd met het goed opneembare Magnesium Citraat.

Samenstelling per zuigtablet:
Vitamine B12 3000 µg 120000%*
*Dagelijkse referentie-inname

Ingrediënten: zoetstof: sorbitol, mannitol, steviolglycosides; vitamine B12 (methylcobalamine), antiklontermiddellen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide; aroma.
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Aantal tabletten per verpakking:

60 zuigtabletten

Allergenen:
Van dit product zijn geen allergische reacties bekend

Prijs:
60 zuigtabletten: € 19,95

Neem 1 zuigtablet per dag bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg in geval van twijfel voor gebruik eerst uw arts of specialist. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Bewaar dit product op een droge plaats.

Volg ons op social media
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en kortingsacties!