Zuivere kwaliteit producten - Gratis levering vanaf € 25,- - Verzending binnen 1 dag - 24/7 webshop

Hoe gebruik ik DieetPro?

Meng de inhoud van één afgestreken maatschep in een glas koud water of magere melk, of meng het door de magere yoghurt om deze om te toveren tot een heerlijke vruchtenyoghurt. DieetPro is ook uitstekend te mengen met Optimel 0% suiker of in soja- of amandelmelk. Neem twee shakes per dag (bijvoorbeeld één ‘s morgens en één aan het begin van de middag).

De meeste gebruikers beginnen met 2 shakes DieetPro. Eén ’s morgens en één ’s middags. Tussendoor worden kleine, eiwitrijke of vezelrijke maaltijden gegeten en ’s avonds het normale avondeten. Ook bij het avondeten is het aan te raden om de nadruk te leggen op eiwitrijke producten als vlees, vis of gevogelte met groente. In de avond kan een lichte eiwitrijke snack worden genomen. Het is mogelijk om een korte periode 3 shakes Dieet Pro per dag te nemen, maar doe dit niet te lang of zorg ervoor dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt uit de dagelijkse voeding, en gebruik dan een hoog gedoseerd multivitaminepreparaat zoals Multi Totaal.

Na het volgen van het eiwitrijke dieet is het de bedoeling om het evenwicht te vinden tussen het dagelijks energieverbruik en de dagelijkse inname van voeding. Dat kan bijvoorbeeld door iedere dag 1 shake DieetPro te nemen. Ook kun je er voor kiezen om 1 dag in de week een DieetPro dag te houden waarop je 2 shakes neemt gecombineerd met de dagelijkse voeding.

Dit evenwicht is per persoon verschillend en afhankelijk van meerdere factoren zoals het dagelijks energieverbruik (iemand die de hele dag stil zit verbruikt minder dan iemand die de hele dag actief bezig is), medicijngebruik, leeftijd, hormoonspiegels, eetgewoontes etc.

Volg ons op social media
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en kortingsacties!