Naar boven
€ 17,95
Gratis verzending vanaf €24,-
In winkelwagen
Vaak gecombineerd met
Magnesium Citraat Magnesium Citraat Goed voor de spieren en de gemoedstoestand € 9,95

Visolie Gold

Art.nr: 40.VIOG.60.05
Visolie Gold is een zeer zuiver visolie supplement met een hoge concentratie aan de omega-3 vetzuren EPA (Eicosapentaeenzuur) en DHA (Docosahexaeenzuur). Deze visolie is streng gecontroleerd op verontreinigingen zoals PCB's, dioxines en zware metalen en is voorzien van een Friend of the Sea keurmerk.
Merk:
Nutrivian

Omschrijving

Visolie Gold 50% EPA / 25% DHA
Nutrivian Visolie Gold bevat per softgel 1000 mg zuivere visolie waarvan maar liefst 50% van het omega-3 vetzuur EPA en 25% DHA. Verschillende instanties adviseren om een aantal maal per week vis te eten, vanwege de gezondheidsbevorderende eigenschappen hiervan. Met name vette vissoorten zoals zalm, makreel, paling, haring, ansjovis en sardines bevatten veel van de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Van EPA en DHA is wetenschappelijk aangetoond dat ze goed zijn voor het hart en de hersenen. DHA is daarnaast een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is goed voor een scherp gezichtsvermogen. Een voedingssupplement met visolie is een uitstekende manier om het lichaam te voorzien van de dagelijkse hoeveelheid essentiële vetzuren. 

Visolie Gold van Nutrivian bevat schone gezuiverde visolie dat streng gecontroleerd is op het gehalte PCB’s, dioxines en zware metalen. Omdat Nutrivian waarde hecht aan duurzame visserij en aquacultuur is Visolie Gold gecertificeerd met het Friend of the Sea (FOS) keurmerk. Dit keurmerk houdt o.a. in dat de visolie niet afkomstig is van overbeviste en vervuilde wateren en dat er geen gebruik is gemaakt van groeihormonen. Kijk voor meer informatie op www.friendofthesea.org

Om de vetzuren in Visolie Gold tegen oxidatie te beschermen is per capsule 10 mg natuurlijke vitamine E toegevoegd.
Vanwege de hoge concentratie aan omega-3 vetzuren is het nemen van 1 capsule Visolie Gold per dag voldoende.
 

 

Specificaties

Samenstelling per capsule:
Visolie 1000 mg waarvan omega-3 vetzuren:
EPA (50%) 500 mg
DHA (25%) 250 mg
Vitamine E 10 mg

Hulpstoffen:
Gelatine (capsule), glycerine, water

Aantal softgel capsules per verpakking:
60/120 softgel capsules

Aanbevolen gebruik:
Eén softgel capsule per dag bij voorkeur tijdens of na de maaltijd

Allergenen:
Vis

Prijs:
60 softgel capsules: € 17,95
120 softgel capsules: € 29,95