Naar boven
€ 22,50
Gratis verzending vanaf €24,-
In winkelwagen
Vaak gecombineerd met
Magnesium Citraat Magnesium Citraat Goed voor de spieren en de gemoedstoestand € 9,95
Vitamine D3 Vitamine D3 Verhoogt de calciumopname in botten, goed voor de spieren € 12,95
Visolie Gold Visolie Gold Zuivere visolie waarvan maar liefst 50% EPA en 25% DHA € 17,95

OERsterk Leven

Art.nr: 9062
Gezien bij RTL Late Night? Nieuw lifestyleboek van Richard de Leth met totaalconcept en praktische tips voor een gezonder en gelukkiger leven.

Omschrijving

In de veeleisende samenleving wordt de mens steeds vermoeider, dikker en zieker. Onze genen snappen geen bal van de huidige omgeving. Belangrijke oorzaak hiervan is een verkeerde leefstijl. Bewustwording opent de deur naar gedragsverandering en optimale gezondheid. Word je bewust van de wereld waarin wij leven en bewandel deze volgens je eigen pad.

Hoe gezond en gelukkig ben jij?
Hoe versterk je jouw gezondheid?
Opzienbarende inzichten en verbanden!
Bomvol tips voor een OERsterk leven!

Het is de hoogste tijd voor een omslag in ons denken en gedrag. Dit lifestyleboek biedt een totaalconcept met praktische tips voor een gezonder en gelukkiger leven. Het bevat daarnaast verschillende interviews en ervaringen, waaronder een expeditie in de Spaanse Pyreneeën waar de auteur als oermens leefde. OERsterk Leven versterkt je lichamelijke én geestelijke gezondheid.

Is je lijf je lief, werk dan preventief!

Over de auteur
Richard de Leth (1982) is inspirator voor een gezonde en gelukkige leefstijl. OERsterk Leven is het vervolg op zijn bestsellers ‘OERsterk’ en ‘OERsterk koken!’. Hij studeerde geneeskunde aan de VU Amsterdam en combineert in zijn praktijk westerse en oosterse geneeskunde om tot het beste resultaat te komen.

Praktische informatie:
ISBN: 9789 0818 99 062
Afmetingen: 210x210x21 mm
Aantal pagina’s: 240
Paperback
Prijs: 22,50 euro