Naar boven
€ 19,95

Gratis verzending vanaf €24,-

In winkelwagen
Vaak gecombineerd met
Visolie Gold Visolie Gold Zuivere visolie waarvan maar liefst 50% EPA en 25% DHA € 17,95

Vitamine C 250 mg Biologisch (NL-BIO-01)

Art.nr: 2351
500 mg Gestandaardiseerd Amla fruit extract per capsule. Amla fruit staat ook wel bekend als de Indiase kruisbes. Het bevat een hoge concentratie vitamine C
Merk:
Nutrivian

Omschrijving

  • 100% Biologisch
  • 500 mg Gestandaardiseerd Amla fruit extract per capsule waarvan 50% (250 mg) vitamine C
  • Helpt vermoeidheid te verminderen
  • Ondersteunt de weerstand
  • Helpt de huid te verstevigen
  • Zeer krachtige antioxidant
  • Er wordt gebruik gemaakt van een uniek productieproces zonder chemicaliën en oplosmiddelen
  • Afkomstig van Amla fruit dat groeit op vruchtbare grond waarop geen gebruik is gemaakt van chemische pesticiden en bestrijdingsmiddelen
  • Vrij van soja, gluten, lactose, gist, dierlijke bestanddelen, gelatine, vulstof, antiklontermiddel, glansmiddel, conserveermiddel en kleur-, geur- en smaakstoffen.

Waarom natuurlijke vitamine C uit biologisch Amla fruit extract?

Amla fruit staat ook wel bekend als de Indiase kruisbes, en bevat een hoge concentratie vitamine C. Vitamine C heeft talloze functies in ons lichaam. In ons lichaam kunnen we zelf geen vitamine C synthetiseren dus we zijn voor vitamine C afhankelijk van de inname ervan via de dagelijkse voeding. Vitamine C is o.a. belangrijk voor het behoud van een gezonde huid, het helpt vermoeidheid te verminderen, het ondersteunt de weerstand en het is goed voor het geheugen en concentratievermogen. Ook helpt het bij de bescherming van gezonde lichaamscellen en draagt het bij aan de vorming van collageen wat de huid verstevigt.

Waarom Nutrivian biologische vitamine C?

Nutrivian Biologische Vitamine C bevat per capsule 250 mg vitamine C uit biologisch amla fruit extract. Het Amla fruit waarvan gebruik wordt gemaakt groeit op vruchtbare grond die niet bewerkt is met meststoffen en waarop geen gebruik wordt gemaakt van pesticiden en bestrijdingsmiddelen. Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerde extractiemethode waarbij geen chemicaliën en oplosmiddelen zijn gebruikt maar uitsluitend water. Nutrivian Biologische vitamine C is 100% natuurlijk en het bevat ook nog de van nature aanwezige cofactoren zoals bioflavonoïden die de werking van het product ondersteunen.

Nutrivian Biologische vitamine C bevat een gestandaardiseerd extract, wat inhoud dat ieder product altijd eenzelfde hoeveelheid werkzame stoffen bevat.

 

 

Specificaties

Samenstelling per capsule:
Amla fruit extract 500 mg
waarvan 50% vitamine C (ascorbinezuur) 250 mg (313% ADH)

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingredienten:
Amla fruit extract,  vegetarische capsule: HPMC

Nutrivian Biologische vitamine C is gegarandeerd vrij van: soja, gluten, lactose, gist, dierlijke bestanddelen, gelatine, vulstof, antiklontermiddel, glansmiddel, conserveermiddel en kleur-, geur- en smaakstoffen.

Aantal capsules per verpakking:
60 vegetarische capsules

Aanbevolen gebruik:
Neem 1 tot 2 capsules per dag bij voorkeur tijdens of na de maaltijd

Allergenen:
Van dit product zijn geen allergische reacties bekend

Prijs:
60 capsules: € 19,95

Geschikt voor vegetariërs en veganisten