Naar boven

Waarom Nutrivian voedingssupplementen?Er zijn veel verschillende merken voedingssupplementen verkrijgbaar, maar niet alle voedingssupplementen zijn hetzelfde.  De belangrijkste punten waar je op moet letten bij de aanschaf van een voedingssupplement zijn:

1.    De kwaliteit, zuiverheid en herkomst van de grondstoffen
2.    De opneembaarheid en effectiviteit van het voedingssupplement.

Zuivere kwaliteit vitamines en mineralen

In de producten van Nutrivian wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Alle ingrediënten die gebruikt worden in de producten zijn voorzien van een kwaliteitscertificaat. Deze ingrediënten worden verwerkt tot eindproduct in een HACCP, ISO en GMP goedgekeurde omgeving. Om de kwaliteit van de producten, en de bedrijfsprocessen te waarborgen is Nutrivian IFS (International Food Standard) gecertificeerd. Dit heeft geresulteerd in een zeer hoogwaardige lijn voedingssupplementen met zuivere ingrediënten en eerlijke consumentenprijzen.

Er wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit en zuiverheid van de producten van Nutrivian. Een goed voorbeeld hiervan is de kwaliteit van de visolie supplementen. Nutrivian heeft drie zeer zuivere visolie supplementen in het assortiment die streng gecontroleerd worden op het gehalte PCB’s, dioxines en zware metalen. Alle drie de producten zijn voorzien van het Friend of the Sea keurmerk. Dit houdt o.a. in dat de visolie duurzaam is, niet afkomstig is van vervuilde wateren en dat er geen gebruik is gemaakt van groeihormonen. Visolie Gold van Nutrivian is een van de meest geconcentreerde visolie supplementen van Nederland. Deze variant bevat 1000 mg visolie per capsule waarvan maar liefst 500 mg EPA en 250 mg DHA. Hiervan is één capsule per dag voldoende.

Goed opneembare formules voedingssupplementen

De opnamevorm van voedingssupplementen is erg belangrijk. Nutrivian heeft een aantal producten in het assortiment die zeer goed worden opgenomen in het lichaam. Voorbeelden hiervan zijn Magnesium Citraat en Magnesium Tauraat. Deze vormen van magnesium worden veel beter opgenomen dan het goedkopere magnesium oxide. Vitamine B12 van Nutrivian bevat het biologisch actieve methylcobalamine. Deze vorm van B12 is direct werkzaam in het lichaam en wordt als zuigtablet goed in het lichaam opgenomen. Ook het product Zink methionine van Nutrivian wordt door de binding  aan het aminozuur methionine beter opgenomen dan bijvoorbeeld zink oxide.

De producten van Nutrivian bevatten hoge concentraties aan werkzame stoffen. Ook wordt er gekeken naar de effectiviteit van een product. Cranberry is een van de meest verkochte voedingssupplementen, maar de werkzaamheid van cranberry is te danken aan de stof D-mannose. Nutrivian heeft daarom geen cranberry capsules in het assortiment maar D-mannose capsules. Een capsule bevat maar liefst 500 mg D-mannose en is hiermee vele malen effectiever dan cranberry capsules.

100% natuurlijke voedingssupplementen

Van sommige ingrediënten zoals vitamine D is het belangrijk om de natuurlijke variant te nemen omdat deze vele malen effectiever is dan de synthetische variant. Vitamine D3 van Nutrivian zijn om die reden dan ook 100% natuurlijk. Nutrivian vitamine D3 bevat per capsule 25 µg cholecalciferol.

Unieke samenstellingen

Bepaalde ingrediënten zijn effectiever in het lichaam wanneer ze gecombineerd worden met andere ingrediënten. Een voorbeeld hiervan is de gewrichtsformule van Nutrivian. Deze formule bevat een mix van glucosamine, chondroïtine, MSM, vitamine C, vitamine D3 en hyaluronzuur.
Een ander voorbeeld is vitamine C. Nutrivian heeft twee soorten vitamine C in het assortiment. Vitamine C in de vorm van ascorbinezuur en vitamine C in de vorm van calciumascorbaat. In sommige gevallen is het beter om de zure vorm van Vitamine C Ascorbinezuur te gebruiken. Vitamine C Calciumascorbaat is daarentegen een pH neutrale vitamine C en is vriendelijker voor de maag. Deze vorm kan uitstekend worden gebruikt door mensen die last van de maag krijgen van zure vitamine C.

Ook de Nutrivian Probiotica is uniek te noemen. Dit product bevat een mix van zeven verschillende bacteriestammen met toegevoegde inuline vezels die als prebiotica fungeren. Deze inuline vezels zijn namelijk een voedingsbron voor de goede darmbacteriën waardoor deze zich kunnen vermenigvuldigen en de overhand krijgen ten opzichte van ongunstige bacteriën en schimmels in de darmflora.

Maak de juiste keuze bij de aanschaf van voedingssupplementen en kies voor de topkwaliteit van Nutrivian!

Nutrivian waar verkrijgbaar?

Nutrivian voedingssupplementen zijn verkrijgbaar via apotheken, therapeuten, drogisterijen, gezondheidswinkels en online via www.nutrivian.nl