Zuivere kwaliteit producten - Gratis levering vanaf € 25,- - Verzending binnen 1 dag - 24/7 webshop

Visolie Gold

29,95

Visolie Gold is een zeer zuiver visolie supplement met een hoge concentratie aan de omega-3 vetzuren EPA (Eicosapentaeenzuur) en DHA (Docosahexaeenzuur). Deze visolie is streng gecontroleerd op verontreinigingen zoals PCB’s, dioxines en zware metalen en is voorzien van een Friend of the Sea keurmerk.

 

Beschrijving

Visolie Gold 50% EPA / 25% DHA
Nutrivian Visolie Gold bevat per softgel 1000 mg zuivere visolie waarvan maar liefst 50% van het omega-3 vetzuur EPA en 25% DHA. Verschillende instanties adviseren om een aantal maal per week vis te eten, vanwege de gezondheidsbevorderende eigenschappen hiervan. Met name vette vissoorten zoals zalm, makreel, paling, haring, ansjovis en sardines bevatten veel van de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Van EPA en DHA is wetenschappelijk aangetoond dat ze een gunstige werking hebben op het hart. DHA is daarnaast goed voor het gezichtsvermogen en de hersenen. Een voedingssupplement met visolie is een uitstekende manier om het lichaam te voorzien van de dagelijkse hoeveelheid essentiële vetzuren.

Visolie Gold van Nutrivian bevat pet softgel 1000 mg zuivere visolie. Vanwege de hoge concentratie aan omega-3 vetzuren is het nemen van 1 capsule Visolie Gold per dag voldoende.

Extra informatie

Aantal softgel capsules

120 softgel capsules, 60 softgel capsules

Per softgel:
Visolie 1000 mg
waarvan omega-3 vetzuren:
EPA-TG (50%) 500 mg
DHA-TG (25%) 250 mg

Ingrediënten: visolie, rundergelatine (capsule), bevochtigingsmiddel: glycerol; water.

Aantal softgel capsules per verpakking:
60/120 softgel capsules

Allergenen:
Vis

Prijs:
60 softgel capsules: € 17,95
120 softgel capsules: € 29,95

Neem 1 softgel per dag bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg in geval van twijfel voor gebruik eerst uw arts of specialist. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Bewaar dit product op een droge plaats.

Volg ons op social media
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en kortingsacties!